27. kesäkuuta 2012

Just say yes

Mooi ! Tänää tehtii Keken ja Nikon kaa se mitä oltii vähän aikaa jo suunniteltu, eli tehtiin nikosta tommone kunnon emo. Keke laitto sen hiukset, meikkas sen ja mää otin kuvat. Must tulee oikeesti joku mallikuvaajaviel  heh, seo oikeesti kivaa ! Mentii nikon kaa toho lähel olevaa metsään ottaa kuvia, aluks mentii meijä katolle ja kävästii lopuks vielä siin työtin laiturilla ja annettii inspiraation tehä tehtävänsä kuvien suhteen. Mut eipä mulla muuta tällä kertaa, pitäkää kiva loppuviikko ! :)Nikon blogin löytää sitten vielä täältä :)

14 kommenttia:

 1. varmaa kerkko osaa meikata???? XD

  VastaaPoista
 2. oo hienoi kuvii ! koska lauri kuvaat mua (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä voin kuvata sua heti ku taas nähää :) tänne vaa !

   Poista
 3. heeei ihan sika upeit kuvii !! (----: i like

  VastaaPoista
 4. Toimii! Olisit ehkä tosin voinu pistää sen flässin vaikka sivusta ampumaa valoa esimerkiks kasvoihin, mutta hyviä ne fotot on näinkin! Niko on luontanen malli. =]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jees ! niimpä, maybe next time I will ! en viittiny kokeilla mitää liian luovaa ku oil kuitenki rajalline aika :D ja joo niko o hyvä malli !

   Poista
 5. En yleensä kommentoi mitään, mutta pakko oli tulla sanomaan, että diggaan sun valokuvaus-tyylistä! Eritoten nuo tupakka-kuvat vetoaa muhun täysillä, upeeta! :3 Uusi lukija ilmoittautuu!

  VastaaPoista