2. marraskuuta 2012

it's amazing

aa1
aa2
aa3
aa4
aa5
aa6
aa7
aa8
aa9
kuvis1
kuvis2
aa10
Heippa kaikki te 205 ! Kiitos hurjasti kaikille kun jaksatte täällä päin pyöriä ja lueskella ja katsella näitä mun postauksiani. Viimesimmät kaks päivää on ollu mulle mahtavia ja oon ihan hullun onnellinen siitä. Kuviksen tunnilla torstaina käytiin Hannan ja Jonin kanssa ottamassa kuvia meidän kuvistöihin radiomäellä ja mä oon niihin tosi tyytyväinen ! kolmanneks ja toiseks vikat kuvat on ne, minkä välillä vielä vähän funtsin, että kumman otan. Taidan ottaa sen missä on Joni. Nyt perjantaina käytiin meidän luokkalaisten kanssa kattomassa Sibelius-talolla sinfoniaorkesteria, joka soitti elokuvamusiikkia ja se oli oikeesti aivan mahtava vaikkei se siltä ehkä heti kuulostakkaa. Yhteiskuva on siis sieltä. En voi sanoo muuta kun että oon todella onnellinen että pääsin musalinjalle Tiirismaalle. Elämä hymyilee. 

 Nyt te hurjat 205 lukijaa siellä ruudun toisella puolella, oisko teillä jotai mitä ois kiva nähdä täällä, koska oon joskus vähän out of ideas ja ois iha hauska saada kuulla teiltä jotai :)

19 kommenttia:

 1. No katohan Hanna! : DDD Mut hemmetin upeita kuvia!! :)) varsinki toisiks- ja kolmanneksviimiset :---)

  VastaaPoista
 2. LAAAAAURIIII oot awesome kuvaaja, ens viikol lähtää uusiks ! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HANNAAA olet awesome mallia mennäää vaan :)

   Poista
 3. Upeita kuvia.

  Tintti

  VastaaPoista
 4. Nätisti tulee valo pilvien läpi noissa kuvissa. Hienoja on!

  VastaaPoista
 5. oot niin paras kuvaa! ota mustaki joskus uus profiilikuva!:)

  VastaaPoista
 6. ihana blogi!:)
  käy tsekkaa meijän upo uus ja llity jos tykkäät!:
  http://nooraroosa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. voisit tehä sellasen postauksen sun lempparijutuista ! :) vaikka lempiruoka, lempivaatteet, vuodenaika, ruoka, ajaviettotapa, biisi, vaatemerkki, elokuva ja kaikkee muuta mitä ny ikinä keksitkää. Noi mun oli vähän tylsiä mut siis jotai sun persoonallisia lempparijuttuja ! :) ja nii kivoja kuvia ja kiva blogi ::))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi jostain syystä tää kommentti pisti mut hymyilee :) kiitti ideoista ne kuulostaa kaikki ihan toteutettavilta :) !!!

   Poista
  2. hihi kiva jos pisti hymyilee :)) ja hei jauuu mäpäs oonki idearikas, voisit tehä sellasenki et miten oot muuttunu vuosien varrel :DD siis esim et millast musaa kuuntelit ennen, entä nyt? mitä harrastit joskus pienen ja mitä nykyää ja millai tyyli sul on ollu ja kaikkee :) ja sit vaik jotai et ootko muuttunu niiku sillee et joskus oot vaik ollu tosi paljo jotai juttuu vastaa ja nykyää se onki sulle ihan okei ja kaikkii tälläsii :DD btw huomasin just et oon maininnu viime kommas kaks kertaa ruuan, terkuin syöppö ano !!

   Poista
  3. hahaa oot mahtava ! loistavia ideoita lisää jee ja ruokaa jee ! :)

   Poista
  4. haha tosi mahtava XDD mut joo sit voisit kans tehä täst vuodest sellasen parhaat palat postauksen ku tää vuos o koht ohi, tai no okei parin kuukauden pääst :DDD mut niiku sillee joka kuukaudest parhait juttui ja kuvii ja näin :))) hehee kiva ku tapan tän postauksen näil mun tosi fiksuil ideoil XDDDDDD eikä tää onneks oo koulutehtävien välttelyä...... :DD

   Poista
 8. Käypä tsekkaamassa tämä! :-)

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi/2012/11/challenges.html

  VastaaPoista