13. tammikuuta 2013

Cross process

IMG_1122IMG_1135IMG_1142IMG_1149IMG_1150IMG_1151IMG_1170
Elisa ja Arttu oli mun "malleina" tänään, kun kokeiltiin mun heijastinta ja muutenki vaan otettiin kuvia. No, ehkä nää kuvat ei kaipaa selittelyitä joten eipäs tekstiä hirveesti enempää, muuta ku että oon äärimmäisen ylpee tosta vikasta kuvasta, vaikkaa muutki kyllä onnistu hyvin !

12 kommenttia:

 1. Kuten mä sanoin et hae se helvetin hiustenkuivain:) -elisa

  VastaaPoista
 2. hieno toi vika kuva (Y)- hiustenkuivaajateline

  VastaaPoista
 3. Onks nää teiltä? -tintti

  VastaaPoista
 4. mikä malli toi muija oikee luulee olevansa? yrittääkö olla jokuvitun aikuismalli vaikka on varmaan seiskaluokalla? eiks lasten pitäis käyttää lasten housui ku roikkuu siihe mallii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tämmönen perinteinen tyttö tuolta 9 luokalta joka mielellään käyttäis lastenfarkkuja jos mahollista mutta jos sulla on paremmat poset niin laitappa kuva muidenkin nähtäväks :)

   Poista
  2. Voidaa vaikka laurinkanssa tehä postaus ihmisestä jolla on täydellisen istuvat farkut!

   Poista
  3. nii eka ano saa ihan ite vaikka kertoa että mimmoset on täydellisesti sopivat farkut? onks ne semmoset mitkä on vedetty nii ylös että kiristää ja cameltoe tulee näkyvii? ei ! ja joo ihan ysiluokkalainen on elisa no doubt of that :D ja noi poset, ne on mun kertomat että mua saat syyttää nytten, että ei elisa mitää fucking mallia luulekkaa leikkivänsä, kuha vaa kokeiltii kaikenlaisii poseerauksii :D onks sulla joku ihmeen ongelma sen kanssa? saat laittaa näytille kuvia vaikka itestäs poseeraamassa täydellisessä asennossa täydellisissä vaatteissa ja täydellisessä maailmassa ni sit uskon että oot oikeessa :) ja näyttääkö semmoset huonolla ryhdillä otetut mutrusuusuoraankameraankattovat kuvat hyviltä vai ? en usko että näyttää sunkaan mielestä, joten tehään sillee että sä alotat arvostelemaan ihimisiä sun pääs sisällä ihan ekaks vaan, right? :)

   Poista
 5. dam damdam dam damdam ;)

  VastaaPoista